ТОВАРИСТВО МОЛОДИХ УЧЕНИХ І СПЕЦІАЛІСТІВ ВІДКРИЛО «ШКОЛУ УСПІШНОГО МАГІСТРАНТА» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

22.12.2021

21 грудня 2021 року у лекційній аудиторії фармацевтичного корпусу було проведено серію лекцій у рамках проєкту «Школа успішного магістранта» Товариства молодих вчених і спеціалістів. В організації заходу взяли участь студентські наукові гуртки кафедр аптечної та промислової технології ліків і організації та економіки фармації. Основну аудиторію, на яку безпосередньо було спрямовано цей захід, складали студенти 5 курсу фармацевтичного факультету, які виконують випускну магістерську роботу з профільних дисциплін.

Студенти отримали цікаві поради щодо початкових етапів наукового дослідження та структури наукової роботи  від асистента кафедри організації та економіки фармації Наталії Миколаївни Сахнацької. Аспірантка кафедри аптечної та промислової технології ліків Світлана Леонідівна Алейник познайомила слухачів з основами застосування методів біостатистичного аналізу у діяльності молодого вченого, а також на прикладах продемонструвала використання програмного забезпечення у статистичній обробці досліджуваного матеріалу.

Голова Товариства молодих вчених і спеціалістів, доцент кафедри організації та економіки фармації Ірина Анатоліївна Костюк відкрила присутнім «секрети» створення та оформлення презентації власного дослідження та розповіла про ключові принципи успішної доповіді.

Студенти максимально долучилися до дискусії, ставили багато влучних запитань, на які отримували вичерпні відповіді.

 

Товариство молодих учених і спеціалістів