Студенти-профкомівці НМУ організували свято для дітей-сиріт

29.12.2023

Днями активісти Профкому студентів Національного медичного університету імені О.О. Богомольця влаштували справжнє різдвяне свято для дітей-сиріт та дітей з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Різдвяні свята – час для турботи та добра. Попри навчання, студенти знаходять час для благодійності. Розуміючи всю важливість допомоги дітям, студенти-профкомівці нашого Університету долучилися до важливої справи та подарували понад півсотні дітей емоційне і яскраве свято.

Захід організували у Київському міському дитячому діагностичному центрі. Студенти підготували цікаву розважальну програму, що містила вокальні номери та різноманітні конкурси. Кожній дитині вручили індивідуальний новорічний подарунок від студентів-профкомівців.

Нагадаємо, що у День Святого Миколая ректор НМУ Юрій Кучин, спільно з колегами вітали маленьких пацієнтів на святковій локації в Охматдиті. Також днями співробітники Університету відвідали центр соціально-психологічної реабілітації дітей. Ще одну добру справу здійснили студенти медичного факультету №2 – напередодні різдвяно-новорічних свят із подарунками завітали до вихованців дитячого будинку на Київщині, а студентські ради медичних факультетів №1, №2 та №3 влаштували свято для пацієнтів Охматдиту.

НМУ за інформацією Профкому студентів