Студенти НМУ влаштували свято для пацієнтів Охматдиту

25.12.2023

Студентські ради медичних факультетів №1, №2 та №3 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця організували нещодавно у відділенні абдомінальної хірургії НДСЛ «Охматдит» святковий захід для маленьких пацієнтів. Майбутні медики з аніматорами влаштувати справжнє казкове дійство для дітей. Проведення таких благодійних заходів у наших студентів вже стало доброго традицією.

Малеча із захопленням брала участь у різноманітних конкурсах і кожен отримав подарунок, який додаватиме гарного настрою упродовж свят. Кошти на організацію свята студенти трьох медичних факультетів зібрали на благодійному ярмарку та аукціоні, що відбулися нещодавно в Університеті, до яких мав змогу долучитись кожен.

До святкування долучилися деканка медичного факультету №3, професорка Оксана Виговська, професор кафедри дитячої хірургії Василь Притула, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб Олександр Воронов, завідувач відділення абдомінальної хірургії Охматдиту Михайло Сільченко, члени студентських рад нашого Університету, зокрема, Ярослава Сердійчук, Олена Квіщук, Антоніна Шкроб’як та Анастасія Михно.

Нагадаємо, 6 грудня команда НМУ вітала маленьких пацієнтів на святковій локації в Охматдиті. Помічником Святого Миколая став ректор НМУ Юрій Кучин.

Пресцентр НМУ за інформацією медичного факультету №3