Студенти НМУ створили базу донорів крові для військовослужбовців «BLOOD+»

20.12.2022

Війна внесла свої корективи в життя українців. Разом із тим вона зробила нас сильнішими, витривалішими та людянішими, а підтримка соціальних проєктів, волонтерство та благодійність стали частиною життя для кожного з нас. Студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця з медичного факультету №1 запустили важливий соціальний проєкт – вони створили базу донорів крові для військовослужбовців «BLOOD+». Проєкт реалізовують за ініціативи голови Студентської ради М1 Максима Ситора та за підтримки деканату.

Відтак, Студентська рада медичного факультету №1 запрошує здобувачів освіти, професорсько-викладацький колектив Університету, а також усіх охочих долучитися до збору крові для військовослужбовців.

До створеної студентами НМУ бази донорів можна долучитися зареєструвавшись за посиланням. Заповнивши анкету для донації, ви надаєте дозвіл на обробку ваших персональних даних та автоматично потрапляєте в базу донорів крові для військовослужбовців «BLOOD+». Далі, коли виникає потреба у вашій групі крові – з вами зв’язуються представники організації EDELVIRA, які пояснюють деталі та надають додаткову інформацію.

Донація відбуватиметься в м. Київ за адресою: вул. Госпітальна, 16.

Перед заповненням анкети наполегливо рекомендуємо ознайомитися з вимогами та правами до донора крові за посиланням: https://www.donor.ua/.

Запитання та пропозиції можна залишати в анкеті у полі «Інше» або @maqsymko – Telegram, Instagram.

Посилання на анкету: https://forms.gle/6TJ3LQpRr6jviL4VA

 

За інформацією медичного факультету №1