Студенти медичного факультету №3 відвідали дитячий будинок на Київщині

22.12.2022

20 грудня студенти медичного факультету №3 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відвідали маленьких друзів – хлопців і дівчат дитячого будинку «Чебурашка» в Рокитному Київської області. Разом зі всією малечею, студенти розважалися, співали, розповідали цікаві історії, допомагали відкривати та збирати подаровані іграшки, а також розповідали про роботу лікарів.

17 дітлахів відправили листи до Святого Миколая, де написали про свої найзаповітніші бажання. Незалежно від віку кожен мріє про якнайшвидше завершення війни, а жорстока реальність довкола залишає у маленьких хлопчиків і дівчаток глибокі травми на все життя. Тож студенти педіатричного факультету, а за сумісництвом помічники Миколая, об’єдналися в групи, а деякі й самостійно, та виконали бажання вихованців дитбудинку «Чебурашка». Вони старанно обирали і запаковували подарунки, щоб поїхати й особисто привітати діток.

У кожної дитини був загальний подарунок від М3 і друзів-благодійників, а також індивідуальні подарунки за написаними ними листами. Порадували дітлахів розмальовками, фломастерами, фарбами, пледами, різними солодощами пряниками-розмальовками, фруктами. Важливо зазначити, що частина подарунків придбана за вторговані гроші з нещодавнього благодійного ярмарку, що відбувся 15 грудня.

«Ми створили маленьке диво для тих, хто цього потребує. Тепер у нас на 17 друзів більше! Ми раді, що змогли гарно провести цей час з діточками та зробити їх неймовірно щасливими!», – діляться враженнями майбутні педіатри.

 

Медичний факультет №3