Студенти М2 прослухали лекцію від відомого практикуючого хірурга

17.04.2023

13 квітня на медичному факультеті №2 відбулася лекція-зустріч із завідувачем кафедри загальної хірургії №1 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, професором Олексієм Дроновим. До заходу долучилися понад 60 здобувачів освіти.

На лекції професор поділився власним професійним досвідом, розповів про початок свого хірургічного шляху та надав цінні поради майбутнім хірургам. Спектр діяльності Олексія Дронова не обмежується загальною хірургією. Саме тому на лекції він розповів студентству про унікальні та рідкісні клінічні випадки, що траплялися за його практики в судинній хірургії, пластичній і реконструктивній хірургії, хірургії гепатобіліарної зони, а також гінекології й урології.

Зустріч відвідав і декан медичного факультету №2, доцент кафедри загальної хірургії №1 Руслан Цимбалюк, який привітав майбутніх хірургів і надав настановчі поради. Від імені професорсько-викладацького колективу декан побажав здобувачам освіти наснаги і творчих успіхів цій надважливій галузі медицини.

Пресцентр НМУ за інформацією
деканату медичного факультету №2