СТУДЕНТ НМУ – ФІНАЛІСТ МІЖНАРОДНОЇ ПРОГРАМИ «YOUNG GENERATION WILL CHANGE UKRAINE»

23.04.2015

СТУДЕНТ НМУ  –  ФІНАЛІСТ МІЖНАРОДНОЇ ПРОГРАМИ  «YOUNG GENERATION WILL CHANGE UKRAINE»

   Студент 6 курсу медичного факультету НМУ №2 Гарік Мелкумян, успішно пройшов  конкурсний відбір та став фіналістом програми «Молодь змінить Україну»  
   Програма «Молодь змінить Україну» фонду Богдана Гаврилишина,  покликана підготувати  професійну молодь, що буде змінювати Україну шляхом впровадження запозиченого досвіду з найефективніших європейських країн.
Конкурсний відбір проходить у три етапи, останній з яких співбесіда з президентом Фонду, відомим економістом Богданом Гаврилишиним. 
   У Програмі можуть взяти участь молоді активні люди віком від 20 до 35 років, які є активними у громадській діяльності, вільно володіють англійською мовою  та мають  високі досягнення у своїй спеціальності.
   Гарік Мелкумян разом з молодими спеціалістами у галузі права, економіки та молодіжної політики на протязі тижня вивчав досвід  Німеччини. Гарік відповідальний за  вивчення системи охорони здоров’я, страхової медицини та системи медичної освіти Німеччини.  
   У м. Берлін успішно пройшли зустрічі з представниками  міністерства  охорони здоров’я Німеччини, Німецькою медичною асоціацією, медичною школою клініки Шаріте, DAAD, посольством України у Німеччині, Transparency international та німецькою асоціацією студентів-медиків. 
   Під час зустрічей досягнуто домовленостей про проведення академічних стажувань для студентів-медиків та викладачів ВМНЗ у Німеччині,  українсько-німецьких медичних форумів та проведення сумісних проектів  по боротьбі з корупцією. 
   Програма надає можливість вивчити досвід суспільного ладу високорозвинених європейських країн в яких існує повна політична свобода, високий рівень економічного добробуту, соціальна справедливість та екологічна свідомість громадян.

 

 

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця

Новини Національного медичного університету імені О.О.Богомольця