Співробітники Університету отримали Подяки від мера столиці

21.08.2023

Днями, з нагоди Міжнародного дня молоді, Київський міський голова Віталій Кличко відзначив подяками талановитих і активних представників молоді столиці, працівників різних установ. Серед нагороджених співробітники кафедри щелепно-лицевої хірургії та сучасних стоматологічних технологій Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця: кандидат медичних наук, доцент Роман Паливода та аспірант кафедри Бенік Хасапетов, а також багаторічний голова первинної профспілкової організації студентів Університету Ярослав Заліпський.

Урочисте нагородження представників активної молоді столиці відбулося в колонній залі Київської міської ради. Вітаючи присутніх на заході міський голова Києва Віталій Кличко наголосив, що відзначення молоді свідчить про визнання їхньої успішної роботи задля розвитку української столиці. Мер вручив відзнаки, поспілкувався з присутніми про проблеми та перспективи місцевого самоврядування, про відбудову України.

За вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного руху й молодіжної політики, активну громадянську позицію, волонтерську діяльність, співробітники кафедри щелепно-лицевої хірургії та сучасних стоматологічних технологій Інституту післядипломної освіти НМУ доцент Роман Паливода та аспірант Бенік Хасапетов отримали Подяки Київського міського голови.

Також на заході Подяку за розвиток і покращення молодіжного руху, студентського життя, сумлінну працю та волонтерство від департаменту молоді та спорту КМДА отримав інтерн другого року навчання НМУ імені О.О.Богомольця Ярослав Заліпський, який до 1 серпня цього року був головою первинної профспілкової організації студентів.

Вітаємо працівників НМУ з отриманням відзнак і бажаємо подальших успіхів!

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри щелепно-лицевої

хірургії та сучасних стоматологічних технологій ІПО