Співробітники і студенти НМУ надають безкоштовну стоматологічну допомогу захисникам

25.10.2023

Другий рік поспіль на базі кафедри терапевтичної стоматології Національного медичного університету імені О. О. Богомольця студенти 5 курсу стоматологічного факультету під час практичних занять спільно з викладачами кафедри безкоштовно лікують наших захисників. Українським воїнам здебільшого лікують карієс, проблемні тканини пародонту та надають послуги з професійної гігієни порожнини рота.

Військові отримують безкоштовні стоматологічні послуги за домовленістю керівництва кафедри та військових формувань і така допомога з боку співробітників і студентів стоматологічного факультету НМУ триватиме і надалі.

Роботу колективу кафедри терапевтичної стоматології на чолі із завідувачкою, професоркою Юлією Коленко, студентів, які долучаються до надання стоматологічної допомоги, українські захисники відзначають словами вдячності, як в особистому спілкуванні, так і на офіційному рівні – від імені командування військових частин та бойових підрозділів.

«Висловлюємо вдячність за ваш вагомий внесок в покращення стану здоров’я військовослужбовців, їх боєготовність та підтримку Сил територіальної оборони ЗСУ», – йдеться у відзнаці від командира військової частини А4247, яку нещодавно отримали фахівці кафедри терапевтичної стоматології НМУ.

Керівництво, професорсько-викладацький колектив і студенти нашого Університету своєю чергою щиро дякують усім українським захисникам за можливість навчатися та працювати, ініціюючи благодійні проєкти на підтримку ЗСУ.

Наразі, нагадаємо, триває благодійний аукціон зі збору коштів на купівлю розвідувального дрону для 11 батальйону спеціального призначення.

Разом до перемоги!

Докладніше про благодійний аукціон

За інформацією кафедри терапевтичної стоматології