СПАРТАКІАДА «ЗДОРОВИЙ КИЯНИН»

04.05.2017

Кожного року серед установ та профспілкових організацій м. Києва проходить Спартакіада «Здоровий Киянин». Викладачі та студенти із задоволенням беруть участь в цих спортивних змаганнях в складі команд Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я з різних видів спорту.

21-23 квітня цього року відбувся черговий етап Спартакіади з 9-ти видів спорту. Збірні команди НМУ взяли участь у 7 її видах.

У змаганнях з легкої атлетики збірна команда НМУ виборола І загальнокомандне місце. Лікар-інтерн Олещенко Віталіна стала абсолютною чемпіонкою здобувши 4 золоті медалі. Студент з Камеруну Омгба Барнабе виборов 1 місце у бігу на 400 м. Мороз Микола здобув 3 медалі, Батюк Вадим – 4 і Кожокарь Ольга – 3. У змаганнях з гирьового спорту збірна команда НМУ завоювала ІІ загальнокомандне місце, де в особистому заліку Андрієвський А. виборов ІІ місце, Бабюк В, Ісієв М. і Черненко Б. – ІІІ-ті місця. У змаганнях з армспорту наша збірна команда у складі: Ірийчук І., Андрієвський А., Бабюк В. посіла ІІІ загальнокомандне місце.  У змаганнях зі стрітболу збірна команда НМУ у складі: Гусєв В., Пепенін М., Жупанюк М.. посіла ІІІ місце. В особистому заліку на змаганнях з шахів Меркулова І. завоювала ІІ місце, а з настільного тенісу – Кожокарь О. виборола ІІІ місце.

На завершення змагань з кожного виду спорту команди та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Наступні змагання Спартакіади відбудуться 17 червня.

Кафедра фізичного виховання і здоров’я