СНТ імені О.А. Киселя запрошує студентів до наукової роботи

01.06.2023

«Знайомство із СНТ. Вступ до науки» – такою була тема чергового засідання Студентського наукового товариства імені О.А.Киселя НМУ імені О.О.Богомольця. Актив студентської організації запросив всіх бажаючих, хто мріє розпочати свою наукову діяльність у стінах нашого Університету. Адже СНТ імені О.А. Киселя – це перша сходинка у величний світ науки!

Голова Товариства Марина Савчук зауважила, що СНТ – це ефективне середовище для перспективних студентів-науковців. Тут кожен студент знайде можливості та інструменти поглибити свої знання з багатьох галузей медицини та виконати власне дослідження. Одне з його основних завдань – використовувати науку як інструмент для удосконалення знань і формування справжніх висококваліфікованих лікарів-професіоналів.

Своїм досвідом наукової діяльності поділилися активні члени СНТ, цьогорічні випускники НМУ імені О.О. Богомольця, Владислав Кравченко, Олександра Капліна, Анжеліка Шевчук, Євгеній Приходько, Ярина Веретельник і Наталя Коломієць. Розповідаючи про свій шлях у науковому товаристві, вони нагадали, що на багатьох кафедрах Університету до науки можна долучитися в контексті роботи студентських наукових гуртків. Гуртківці отримують додаткову можливість поглиблено вивчати дисципліну, брати участь у клінічних дослідженнях, майстер-класах, виступати із результатами своєї наукової творчості на конференціях. Засідання відбувалося у змішаному форматі. Було чимало студентів в аудиторії морфологічного корпусу, а ще близько 60 долучилися онлайн. Завершилося засідання інтерактивом та вікториною. А в секції запитань учасники отримали вичерпні відповіді та уточнення.

Нагадаємо, що на нашому сайті опублікований розклад засідань студентських наукових гуртків.

Вступити до СНТ ви можете за посиланням: https://nmuofficial.com/studentske-naukove-tovarystvo/

Пресцентр НМУ