Слухачі спеціалізації в НМУ набували практичного досвіду у цифровій стоматології

08.12.2023

Днями, в оновленій навчальній аудиторії кафедри стоматології Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у Стоматологічному медичному центрі для слухачів спеціалізації «Ортопедична стоматологія» провели майстер-клас з набуття фахових навичок з інтраорального сканування.

Практичній частині передувала інформативна лекція, після чого слухачі самостійно вчилися інтраоральному скануванню щелеп пацієнтів на обладнанні Trios 3 Pod (3Shape, Данія) і Medit (Південна Корея). За допомогою інноваційних пристроїв вони отримували віртуальну тривимірну модель порожнини рота, оцінювали стан зубів умовного пацієнта і вчилися планувати подальшу роботу з ортодонтичного лікування. Всі учасники майстер-класу відпрацювали практичні навички з отримання якісних цифрових відбитків зубів. До слухачів циклу спеціалізації «Ортопедична стоматологія» приєдналися і студенти 3 курсу кафедри ортопедичної стоматології нашого Університету.

Черговий практичний курс для слухачів циклу спеціалізації «Ортопедична стоматологія» провели виконувач обов’язків завідувача кафедри стоматології ІПО нашого Університету, доцент Андрій Прощенко, доцентка Вікторія Волинець, асистенти Сергій Терехов, Леонід Етніс, аспірант Станіслав Вефелев, старші лаборанти Ксенія Сорокіна, Анастасія Кулик, Ал Асаді Лаіс.

Нагадаємо, що на кафедрі стоматології ІПО Національного медичного університету імені О.О. Богомольця проводять 5 циклів спеціалізації: «Ортопедична стоматологія», «Терапевтична стоматологія», «Дитяча стоматологія», «Хірургічна стоматологія» та «Пародонтологія». Для якісного проведення циклів кафедра має потужну навчальну та матеріально-технічну базу, нові кабінети з сучасним обладнанням, а навчання триває від трьох до шести місяців.

Слідкуйте за новинами кафедри стоматології ІПО НМУ у соцмережах:

Інстаграм: https://instagram.com/ipo.dentistry.nmu?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Група у Фейсбук: https://www.facebook.com/ipo.dentistry.nmu

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри стоматології ІПО