СФОРМОВАНА ГРУПА ІНОЗЕМНИХ АБІТУРІЄНТІВ СКЛАДАЄ СЬОГОДНІ ІСПИТИ ДЛЯ ВСТУПУ В НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ

18.08.2021

18 серпня 2021 року сформована напередодні група іноземних абітурієнтів в аудиторії №101 складала вступні іспити з трьох дисциплін – англійської мови, біології, математики. Цього разу претендентів на навчання українською мовою не виявилося.

Пройти випробування, аби вступити до Національного медичного університету імені О.О.Богомольця, прибули молоді громадяни з Алжиру (4), Іраку, Демократичної Республіки Конго, Нігерії і Туреччини (3) – всього 10 осіб.

Перед початком іспиту з англійської мови абітурієнтів привітав заступник голови Приймальної комісії, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М.Науменко. Побажавши вступникам успішного проходження випробувань, Олександр Миколайович представив їм колег – проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції, професора Р.Л.Скрипник, відповідального секретаря Приймальної комісії, доцента М.В.Тарасенка, заступника відповідального секретаря ПК, доцента І.В.Саханду.

Як зазначила І.В.Саханда, з початку вступної кампанії склали або складають вступні іспити 40 абітурієнтів з різних країн.

 

Прес-центр