СЕЗОН ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ІГОР НМУ “ЩО? ДЕ? КОЛИ?” ВІДКРИТО

26.09.2016

22 вересня 2016 року в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця було відкрито сезон Інтелектуальних ігор НМУ «Що? Де? Коли?».

Організатором першої інтелектуальної битви цього навчального року стала кафедра патологічної анатомії №1, яка бере активну участь у залученні студентів для поглиблення знань фундаментальних аспектів етіології, патогенезу, клініко-морфологічних проявів захворювань з науково-практичною метою.

Для кафедри патологічної анатомії №1 це вже друга успішна гра, що виявила високу ерудованість учасників завдяки майстерно та грамотно створеним завданням, автором яких є староста гуртка кафедри патологічної анатомії №1 Лариса Некрасова.

Гра була надзвичайно цікавою, напруженою, азартною і до останньої хвилини (а був ще й додатковий раунд через рівну кількість балів у декількох груп) було незрозуміло хто насправді переможе.

Результати інтелектуальної гри:
1 місце – «Етильна група» (капітан команди – Шанько Олексій);
2 місце – «Мед 1+1» (капітан команди – Качарян Арман);
3 місце – «Selfish gene» (капітан команди – Барановський Тарас).

Гурток кафедри патологічної анатомії №1 щиро вітає переможців і бажає подальших успіхів, перемог і, головне, натхнення, азарту і зацікавленості в поглибленні знань медичних наук. Саме це надає натхнення кафедрі патологічної анатомії №1 продовжувати і поглиблювати, модернізувати роботу гуртка, заохочувати і надавати можливості заохоченим студентам поглиблювати і розширювати спектр знань в патоморфології, додавати сучасне практичне підґрунтя для їх застосування.

Інтелектуальні ігри сприяють розвитку особистості майбутнього лікаря, формуванню нестандартних вирішень проблем, розширенню світогляду, спілкуванню студентів один з одним і надовго дарують заряд позитивних емоцій учасникам- членам команд і глядачам.

Кафедра патологічної анатомії №1