Професорка НМУ нагороджена премією «Найкраща українка в професії 2024»

28.05.2024

Днями у Торгово-промисловій палаті України відбулося нагородження номінанток VI Національної премії «Найкраща українка в професії 2024» – соціального проєкту, спрямованого на підтримку успішних жінок у професії. У топ-10 кращих і успішних в улюбленій справі увійшла професорка кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №2 нашого Університету Валентина Мойсеєнко. Наша колега удостоєна премії у номінації «Науковець у сфері медицини».

Цьогоріч відзначили понад 50 жінок з усієї України, кожна з яких – успішна у своїй професійній діяльності. Учасниць об’єднує одна важлива якість – ними захоплюються, надихаються, з них беруть приклад.

Мета цього соціального проєкту – привернути увагу до успішних у своїй професії українок, обмінюватися досвідом ведення бізнесу в умовах великої війни, об’єднати їх, підтримувати жінок-професіоналок, зокрема і військових. А для кожної з учасниць – це ексклюзивна можливість заявити про себе, як високваліфіковану професіоналку улюбленої справи, показуючи приклад іншим. Проєкт має благодійну місію, націлену на підтримку дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Захід проходить щорічно під патронатом Українського союзу промисловців та підприємців і Торгово-промислової палати України.

Вітаємо професорку Валентину Мойсеєнко з почесною громадською нагородою, бажаємо нових трудових досягнень, успіхів у вихованні молодого покоління лікарів!

Пресцентр НМУ