ПРЕМІЮ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОТРИМАВ ХУДОЖНІЙ КЕРІВНИК СТУДЕНТСЬКОГО ТЕАТРУ «МАЙСТЕРНЯ МАЛЕНЬКОГО ПРИНЦА» ОЛЕКСАНДР МАКАРЕНКО

30.09.2020

25 вересня 2020року в Центральному парку культури і відпочинку м. Києва відбулося урочисте нагородження лауреатів Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. В номінації «внесок у розвиток молодіжного руху» переможцем став художній керівник університетського студентського театру «Майстерня маленького принца» Олександр Макаренко – старший лаборант кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №2.

Ми добре пам’ятаємо феєричні вистави цього студентського колективу, в складі якого надзвичайно талановита творча молодь. Олександр не тільки зібрав цю акторську групу, але й сам пише сценарії, робить постановки, проводить репетиції, забезпечує своїх акторів яскравими театральними костюмами, а своєю енергією заряджає всіх – і учасників дійства і глядачів.

Ми щиро вітаємо Олександра та всіх учасників театру «Майстерня маленького принца» з першою значною нагородою та високою оцінкою їх діяльності! Бажаємо й надалі вдосконалюватися та дарувати гарний настрій своїм аматорським мистецтвом!

З нетерпінням чекаємо наступних вистав!

 

Відділ організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки