ПРЕДСТАВНИКИ НМУ НА IV ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ОСВІТНЬОМУ ФОРУМІ “УСПІШНИЙ 11-КЛАСНИК”

26.10.2017

22 жовтня 2017 року співробітники відділу профорієнтаційної роботи Національного медичного університету імені О.О. Богомольця за дорученням проректора з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти, професора Олександра Науменка взяли участь у IV Всеукраїнському освітньому форумі «Успішний 11-класник».

Захід зібрав експертів з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, представників 15 найкращих ВНЗ, з метою ознайомлення та інформування випускників шкіл – майбутніх абітурієнтів, про умови вступу до університетів.

Під час форуму представники Національного медичного університету імені О.О. Богомольця розповіли учасникам про переваги та пріоритети вступу, правила та умови прийому на навчання, а також про спеціальності Університету. Програма заходу передбачала спілкування абітурієнтів з представниками ВНЗ, майстер-класи від експертів у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання, панельні дискусії із представниками різних професій. На форум завітали понад 300 учасників з різних областей України.

Відділ профорієнтаціної роботи