ПІДСУМКИ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «ПОДАРУЙ ПОСМІШКУ»

13.02.2018

Студенти факультету підготовки лікарів для Збройних сил України НМУ імені О.О. Богомольця провели благодійну акцію «Подаруй посмішку». Група активістів протягом двох тижнів збирала кошти, щоб купити подарунки дітям, які проживають в будинку сімейного типу Лідії Іщук.

Дитячий будинок сімейного типу Лідії Іщук – це велика сім’я в якій живуть 11 дітей, 9 з них – прийомні. У затишній оселі Іщуків панують доброта, любов і взаємодопомога. На жаль, у 2015 році раптово від інфаркту помер батько дітей і зараз вихованням самотужки займається мати. Ця самовіддана жінка пильнує дитячий сон, змагається з усіма дитячими хворобами і турбується про те, яку освіту отримають її діти та яким буде їхнє майбутнє.

Перед відвідуванням, студенти заздалегідь дізналися що потрібно придбати дітям: купили канцтовари, солодощі і фрукти, а також квитки для сімейного походу до кінотеатру. Благодійна акція триває і досі, усі бажаючі можуть долучитися до надання допомоги звернувшись до студента факультету підготовки лікарів для Збройних сил України Миколи Заговенка.

ФПЛЗСУ