ПЕРШЕ МІСЦЕ НА МІЖНАРОДНІЙ СТУДЕНТСЬКІІЙ ОНЛАЙН-ОЛІМПІАДІ «ЗОЛОТА ОСІНЬ ПЕДІАТРІЇ» ПОСІЛА КОМАНДА НМУ

18.10.2021

11 жовтня 2021 року Ташкентський педіатричний медичний інститут провів Міжнародну студентську онлайн-Олімпіаду «Золота осінь педіатрії» НМУ представляла команда «Панакея» у складі студенток 6-го курсу Надії Александренко та Анастасії Фесенко та трьох п’ятикурсниць – Діани Кононенко, Ліни Костенко та Ілони Кухар. Підготовці учасників олімпіади активно допомагала кафедра педіатрії №4 та кафедра дитячих інфекційних хвороб, дружньо підтримували кафедри педіатрії №1 та №2.

Завдання були надзвичайно різноплановими – від художнього представлення команди до розв’язання ситуаційних задач та інтелектуальних ігор. Задачі вимагали важливих теоретичних знань із педіатрії та практичних навичок надання невідкладної медичної допомоги. Оцінку виконання завдань було покладено на досвідчених викладачів. З нашого боку у складі журі була кандидат медичних наук,  доцент кафедри педіатрії №4 Ольга Сергіївна Качалова.

Тільки завдяки злагодженій командній роботі результат виявився чудовим! Боротьба була нелегкою та тим солодшою стала перемога! Наша команда виявилася найкращою та посіла перше місце серед 11 міжнародних команд!

 

Пишаємося нашими переможцями і бажаємо їм подальших успіхів в навчанні та майбутній професії!

 

Прес-центр за матеріалами кафедри педіатрії №4