ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ НА АВІАКВИТКИ РАЗОМ ЗІ "СТУДЕНТ ЗА КОРДОНОМ"

15.12.2014
ДО УВАГИ СТУДЕНТІВ!
В рамках угоди між Громадською організацією «Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» та Національним медичним університетом імені О.О.Богомольця студенти університету за наявності студентського квитка тепер матимуть знижку на авіаквитки в будь яку країну світу.
Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» є громадською, неполітичною, некомерційною організацією.
Всеукраїнський студентський союз «Студент за кордоном» є об’єднанням студентської молоді, яка вчиться за кордоном. В ньому представлені іноземні студенти, які навчаються на території України та українці, що здобувають освіту за межами країни.
Необхідність створення Cоюзу пов’язана з прагненням іноземних студентів об’єднатися для вирішення ряду проблем, пов’язаних з їх навчанням, побутом, відпочинком, підвищенням інтелектуального і культурного рівня, спортом, медичним обслуговуванням, правовим і соціальним захистом.
            Основними завданнями союзу є допомога в адаптації іноземних студентів в Україні та зорієнтування на здобуття кращих професійних навичок, як в України так і в світі. Робота з міжнародними молодіжними проектами, грантами, стажуванням, обміном між навчальними закладами та інтегрування української вищої освіти в європейську та світову спільноту.
Об’єднання інтернаціональних студентів, для яких Україна стала на час навчання другою Батьківщиною, в одну велику родину – завдання для ГО ВСС «Студент за кордоном». Знайомство з українською культурою та звичаями, налагодження дружніх стосунків в студентських колективах, залучення іноземних студентів до активного життя в ВНЗ та громаді міста – одні з завдань ВСС «Студент за кордоном».