НМУ отримав вільний доступ до платформи для тренування з ЕКГ

10.03.2023

В рамках пілотного проєкту через Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Відомчу медичну бібліотеку, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця має безкоштовний доступ до ekg.training. Усі курси на платформі, а також щотижневі конференції ekg.conferences і ekg.auditsдоступні до 30 листопада 2023 року.

Щоб скористатися цією пропозицією потрібно заповнити форму: https://app.ekg.training/auth/institution/710299e1-af63-4ae7-9454-d6a5b676955c

На ekg.training є можливість отримати сертифікат після проходження курсу.

ekg.training – це найбільша онлайн-платформа підвищення кваліфікації з електрокардіографії (ЕКГ).

За допомогою добре обґрунтованих навчальних відео з вправами, онлайн-конференцій і опитувань ви навчитеся розуміти й оцінювати електрокардіограми, а також правильно їх інтерпретувати в клінічному контексті. Серцем платформи є навчальна частина – тут студенти можуть тренуватися на незліченній кількості автентичних випадків для діагностики йінтерпретації ЕКГ.

Залежно від того, на якому рівні ви знаходитесь, ви можете крок за кроком переходити до більш високих рівнів: від простих до спеціальних ЕКГ. Завдяки всебічному навчанню ЕКГ-діагностики та ЕКГ-оцінки, ви за короткий час самостійно набудете важливий досвід, що могли б отримати лише після кількох років роботи в клініці.
Навчання на платформі проводиться німецькою мовою, англійська – в розробці.

Використовуючи браузер Chrome, у вас є можливість перекласти сторінку з теоретичним матеріалом за допомогою Google-перекладача (верхній правий кут).

Посилання на платформу: https://ekg.training/

Будь ласка, зверніть увагу, що форма реєстрації також німецькою мовою (можна перекласти просто у браузері). У списку університетів потрібно вибрати саме Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.

Після успішної реєстрації на електронну пошту прийде лист-підтвердження.
У разі виникнення проблеми з реєстрацією, звертайтеся за електронною адресою library@nmu.ua

 

Бібліотека НМУ