Науковиця Університету взяла участь у Конгресі стоматологів США

13.12.2023

Доцентка кафедри ортодонтії та пропедевтики ортопедичної стоматології Національного медичного університету імені О. О. Богомольця Ірина Скрипник взяла участь у роботі 99-ої щорічної сесії найбільшого у США Конгресу стоматологів «Greater New York Dental Meeting 2023» (GNYDM). Для професійної аудиторії стоматологів Конгрес у Нью-Йорку став важливою подією з обміну знаннями, інноваціями та технологіями.

Фахівчиня НМУ взяла участь у роботі наукової частини форуму, де виступила з доповіддю про власні наукові здобутки та поділилася з колегами практичними напрацюваннями. Також на запрошення декана стоматологічного факультету Університету Темпл Філадельфії, професора Аміда І Ісмаїла Ірина Скрипник ознайомилася з діяльністю факультету, дізналася про принципи освітнього процесу цього американського закладу вищої освіти, відвідала навчальні та лекційні аудиторії, клінічні кабінети профільних відділень Університетської клініки. Під час зустрічі значну увагу приділили розгляду вимог до дипломної та післядипломної освіти стоматологів у США.

Також доцентка НМУ Ірина Скрипник взяла участь у нараді з представниками фонду «Альфа Омега», що опікується роботою стоматологічного факультету Університету Темпл, де спільно із головою правління фонду Марком Ротманом, виконавчим директором Лаурою Колтон, членом виконавчого комітету Радою Сумаревою, розглянули основні напрями співпраці у розвитку стоматологічної галузі та стоматологічної освіти України.

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри ортодонтії та пропедевтики ортопедичної стоматології