НАД СТУДЕНТСЬКИМ МІСТЕЧКОМ ЗАМАЙОРІЛИ СИМВОЛ УКРАЇНИ ТА УНІВЕРСИТЕТУ

04.07.2017

4 липня 2017 року на території студентського містечка Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася церемонія підняття Державного прапора України та Прапора НМУ. В заході взяли участь ректор, член-кореспондент НАМН України, професор Катерина Амосова, представники адміністрації університету та студентська спільнота. Право підняти символи країни та університету отримали студенти 6 курсу медичного факультету №1 Дарина Кикла та Дмитро Гриниха.

Від імені мешканців гуртожитків студентка Дарина Кикла подякувала ректору за плідну роботу на шляху до покращення благоустрою та умов проживання для кожного студента. «Саме за останні 3 роки відбулися істотні зміни: житлова площа на кожного студента складає не менше 6 кв.м, оновлено матеріально-технічне забезпечення, утеплено фасад, закуплено спортивний інвентар для заняття спортом, зроблено ремонт, забезпечено читальний зал потрібними меблями, де студенти проводять багато часу за читанням. Приємно відзначити, що ці зміни не завершується, і це все завдяки керівництву НМУ», – сказала студентка.

Ректор Катерина Амосова, зауважила, що слова студентів адміністрація сприймає як оцінку команді Університету. «Над тим, щоб Університет розвивався, ставав модерним та готував кращих лікарів для суспільства працює велика кількість людей. І сьогодні гарна і важлива подія – ми підняли символи нашої державності і нашого Університету, які мобілізуватимуть усіх на те, щоб наполегливо працювати і робити добрі справи. Ми також очікуємо від студентів, що вони будуть якісно вчитися, адже перед професією лікаря стоять справжні виклики і широкі можливості, які базуються лише на грунтовних знаннях і вміннях. Наш пріоритет – контролювати якість викладання, а обов’язок – бути лікарем та оберігати українське суспільство», – наголосила професор Катерина Амосова. Керівництво університету також оглянуло територію студентського містечка та гуртожиток №4, де на сьогоднішній день триває ремонт 3-х поверхів.

Прес-центр