НА МЕДИКО-ПСИХОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ПРОХОДИТЬ ОНЛАЙН-АТЕСТАЦІЯ ВИПУСКНИКІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ “МЕДИЧНА ПСИХОЛОГІЯ”

27.05.2020

26 травня 2020 року відбулася онлайн-атестація здобувачів вищої освіти студентів шостого курсу медико-психологічного факультету спеціальності “Медична психологія”. Перед початком іспиту Голова екзаменаційної комісії, професор Олександр Петрович Яворовський привітав студентів і побажав їм доборе скласти екзамен з дисципліни “Психіатрія та наркологія”, який проходить у незвичному дистанційному форматі. Заступники голови: декан медико-психологічного факультету,  професор М.М.Філоненко, декан медичного факультету № 4, професор І. М.Пельо та члени комісії, – заспокоїли випускників і закликали їх не боятися онлайн-формату, адже викладачі з розумінням ставляться до цієї ситуації і підтримуватимуть їх психологічно.

Відповіді студентів на білети обговорили члени екзаменаційної комісії: завідувач кафедри психіатрії та наркології, професор О.К.Напреєнко, доцент Г.І.Селюков, доцент А.І.Бурса, доцент В. О.Процик. “На платформі  ZOOM студентів повідомили про отримані оцінки. Жодна з них не викликала у них заперечень”, – сказала декан медико-психологічного факультету, професор М.М.Філоненко.

Це був перших іспит студентів-випускників,майбутніх лікарів-психологів медико-психологічного факультету, з яким вони успішно справилися. Попереду ще  чотири: внутрішні та професійні хвороби, дитячі хвороби, гігієна та соціальна медицина, загальна та медична психологія.

 

Прес-центр за матеріалами деканату медико-психологічного факультету