НА МЕДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ №3 РОЗПОЧАЛАСЯ ЗИМОВА СЕСІЯ

21.12.2021

20 грудня 2021 року майбутні педіатри складали відразу два державних іспити.  Студенти 2-го курсу екзаменаційну сесію розпочали з дисципліни «Анатомія людини з особливостями дитячого віку», яку вони вивчали на кафедрі описової та клінічної анатомії, очолюваній професором Іриною Вікторівною Дзевульською.

Досвідчені викладачі ретельно підійшли до організації та проведення іспиту. Колектив кафедри разом із деканом факультету професором О.В. Виговською, представниками деканату – заступником декана Л.В. Турбал та куратором ЄКТС М.П. Нечаєвим чітко налагодили екзаменаційний процес. Більшість студентів показали високий та задовільний рівень знань й отримали хороші оцінки.

Паралельно студенти 3-го курсу складали перший іспит осінньої сесії – «Гігієна та екологія з гігієною дитячого та підліткового віку», яку третьокурсники впродовж двох семестрів вивчали на кафедрі гігієни та екології №3, очолюваній професором Сергієм Івановичем Гаркавим.

Після напутніх слів голови екзаменаційної комісії, професора Оксани Валентинівни Виговської, завідувача кафедри гігієни та екології №3, професора Сергія Івановича Гаркавого та куратора факультету Микити Павловича Нечаєва, студенти, додержуючись усіх  протиепідемічних заходів, рівно о 9.00 приступили до екзамену.  Третьокурсники зазначали, що предмет досить складний, водночас запевнивши, що знають його добре і складуть успішно, адже викладачі кафедри гігієни та екології №3, дають ґрунтовні знання. Саме так і вийшло, більшість студентів склало іспит на відмінні та добрі оцінки.

 

Прес-центр за матеріалами деканату медичного факультету №3