НА МЕДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ №3 НМУ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ЛІТНІЙ ПЕРІОД ДЛЯ ПОГЛИБЛЕННЯ ЗНАНЬ

13.07.2022

На медичному факультеті №3 (педіатричному) Національного медичного університету імені О.О.Богомольця вважають, що літо – це час не тільки для відпочинку, а й для поглиблення і розширення неформальної освіти. Для студентів організовують різноманітні майстер-класи та проєкти, навчальні онлайн-зустрічі.

Йдеться, наприклад, про 6 майстер-класів на тему «Диференційна діагностика висипу в практиці лікаря». Це — актуальні клінічні кейси, активний діалог між спікером та учасниками, понад 3000 переглядів і вільний доступ до перегляду за посиланням:  https://youtube.com/channel/UCRyFL838xI3_-RM5t0ZQKgg.

Також щонеділі проходять зустрічі на прямих ефірах в ZOOM та You Tube, де на учасників чекають цікаві і корисні майстер-класи: https://t.me/med3pediatricians.

Окрім, того розроблено програму на перспективу, яка передбачає проєкти з провідними спікерами, випускниками педіатричного факультету, закордонними колегами, клінічними кейсами від колег та українських військових, всіляка допомога яким є священним обов’язком кожного медика як громадянина.

Спільними діями наближаємо нашу Перемогу!

 

Деканат медичного факультету №3