МЕДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ №3 ПРОВОДИТЬ ТРЕНІНГИ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ

15.08.2022

З метою популяризації спеціальності дитячого лікаря медичний факультет №3 (педіатричний) провів кілька заходів для абітурієнтів Національного медичного університету імені О.О. Богомольця за спеціальністю 228 «Педіатрія».

Так, 25 липня відбувся тренінг з тактичної медицини для майбутніх вступників. Абітурієнти познайомилися з деканом факультету, професором Оксаною Виговською та студентами, долучилися до відпрацювання практичних навичок, отримали відповіді на запитання щодо вступу і навчання в Університеті.

8 серпня пройшло заняття на тему «Хвора дитина під час воєнних дій: Що робити? Як допомогти?». Крім студентів, викладачів та всіх охочих, у тренінгу взяли участь абітурієнти НМУ. Спікер – асистент кафедри педіатрії післядипломної освіти, член ТМВ Ольга Дмитришин провела заняття та відповіла на запитання з цієї актуальної теми.

11 серпня  в онлайн-форматі на платформі YouTube відбувся тренінг “Тільки хірург? Про роботу педіатра, навчання та реалізацію”. Випускниця медичного факультету №3 (педіатрія), лікар-педіатр, консультант з грудного вигодовування та медичний блогер  Анастасія Шелевицька поділилася своїм досвідом навчання в НМУ, професійного становлення та роботи лікаря-педіатра.

12 серпня в онлайн-форматі педіатричний факультет провів тренінг на тему “Грудне вигодовування з нуля: релактація та індукована лактація”. Консультант з грудного вигодовування з міжнародною сертифікацією Вікторія Нестерова ознайомила майбутніх лікарів-педіатрів та абітурієнтів з корисною практичною інформацією зі сфери грудного вигодовування.

Для абітурієнтів та їхніх батьків медичний факультет №3 створив чат (https://t.me/abit2022m3 ), де можна отримати відповіді на запитання щодо вступу і навчання в НМУ імені О.О. Богомольця.

 

Пресцентр за матеріалами медичного факультету №3