Майбутні менеджери у сфері охорони здоров’я НМУ зустрілися з генеральним директором клініки «Оберіг»

13.09.2023

У НМУ імені О.О. Богомольця значну увагу приділяють комунікації з потенційними роботодавцями для наших випускників, з успішними представниками галузі та керівниками потужних закладів охорони здоров’я. Тож 12 вересня відбулася зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент у сфері охорони здоров’я» з генеральним директором універсальної клініки «Оберіг», Заслуженим працівником охорони здоров’я, членом Наглядової ради Університету Віктором Рибчуком.

Організатором зустрічі виступила кафедра менеджменту у сфері охорони здоров’я, яку очолює професор Валентин Парій. Такого формату заходи проводяться, зокрема, з метою ознайомити здобувачів вищої освіти в галузі менеджменту із сучасним досвідом управління багатопрофільною клінікою.

Так, клініка «Оберіг» є однією з успішних приватних медичних закладів України, що надає високоспеціалізовану медичну допомогу і впроваджує інновації в багатьох напрямках медицини. Відтак Віктор Рибчук розповів студентам про структуру і принципи діяльності клініки, співпрацю з медичними компаніями, про кадрову політику у підборі медичного персоналу. Нині у клініці працює понад 140 висококваліфікованих лікарів, серед них – 10 докторів і 26 кандидатів медичних наук, 8 професорів.

У спілкуванні з майбутніми менеджерами в сфері охороні здоров’я акцент здійснили на сучасних стандартах і підходах управління закладами охорони здоров’я різних форм власності в умовах сьогодення.

Пресцентр НМУ