Колектив НМУ здобув перемогу у грантовому конкурсі від USAID

29.11.2023

Заявка від нашого Університету отримала найвищу оцінку та позитивне рішення щодо реалізації мети та завдань гранту від проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка реформи охорони здоров’я». Програма спрямована на аналіз навчальних та освітніх програм, їх модернізацію і розробку для підвищення знань та навичок з цифрової освіти працівників охорони здоров’я.

Грант від проєкту USAID на оновлення та наповнення робочих програм навчальних дисциплін з питань розвитку електронної охорони здоров’я та інформаційних технологій, що викладаються на рівнях фахової передвищої, вищої та післядипломної освіти за спеціальностями медичного спрямування реалізовуватиметься у НМУ протягом 10 місяців. Його реалізація відбуватиметься на базі кафедри менеджменту охорони здоров’я у співпраці із кафедрою медичної і біологічної фізики та інформатики, а також із залученням провідних фахівців Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Результатом роботи колективу НМУ має стати системне впровадження в медичний та фармацевтичний освітній процес навчальних програм з цифрової грамотності працівників системи охорони здоров’я на всіх рівнях здобуття освіти, а також на етапі безперервного професійного розвитку.

Пресцентр НМУ