Колектив НМУ передав на передову черговий Mavic

28.02.2024

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця продовжує підтримувати наших захисників, які боронять Україну на передовій. 28 лютого військовим передали черговий квадрокоптер, який було придбано Первинною профспілковою організацією співробітників НМУ. Віднині потужний і вдосконалений DJI Mavic 3 Thermal слугуватиме незамінним помічником для військових розвідників, які виконують особливо важливі завдання у зоні бойових дій.

Ректор НМУ Юрій Кучин спільно з першим проректором з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Олександром Науменком, проректором з науково-педагогічної та лікувальної роботи Олександром Канюрою і колегами, передаючи потужний ґаджет для військових розвідників, насамперед, подякували захисникам за їхню мужність, відвагу та силу. Адже завдяки військовим ми маємо можливість продовжувати освітній процес, працювати, навчати, лікувати та бути поряд із своїми родинами.

«Навчати, лікувати та допомагати армії – три надважливі справи, які ми зобов’язані робити сьогодні. Спілкуючись із хлопцями та дівчатами, які щодня у надскладних умовах виборюють право на існування нашої держави, чітко усвідомлюємо, що маємо бути тут надійним тилом», – зазначив Юрій Кучин.

Як зазначила своєю чергою голова Профкому співробітників НМУ Лілія Яременко, рішення допомогти нашим військовим підтримали серед колективу. Адже сьогодні усі розуміють, що лише тоді, коли кожен на своєму місці докладатиме всіх зусиль у допомозі армії, ми зможемо наблизити перемогу України.

Нагадаємо, напередодні нового року від медичної родини НМУ імені О.О. Богомольця року вже відправили на фронт два потужних дрони Mavic. Спільними зусиллями студентів і колективу вдалося зібрати кошти на закупівлю таких необхідних безпілотних літальних апаратів для 11-го окремого батальйону спеціального призначення, в якому служить наш студент.

Пресцентр НМУ