КЕРІВНИКІВ І ВИКЛАДАЧІВ УНІВЕРСИТЕТУ НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМИ ВІДЗНАКАМИ З НАГОДИ ДНЯ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

24.06.2022

23 червня в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулося нагородження керівників і викладачів Університету почесними відзнаками з нагоди Дня медичного працівника.

«Війна, безумовно, вносить свої корективи в наше життя. Та День медичного працівника завжди був і залишається знаковою для всіх нас подією, коли ми підбиваємо підсумки, намічаємо нові цілі, висловлюємо вдячність за надскладну роботу. Зараз особливо важливо підтримати одне одного, сказати добре слово, привітати зі святом, попри війну», — зазначив ректор НМУ, вітаючи колег.

Відтак, за заслуги перед українським народом Грамотою Верховної Ради України нагороджено першого проректора з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти,  професора Олександра Науменка і проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи, полковника медичної служби, професора Олега Власенка.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника Подяку Київського міського голови отримали проректор з наукової роботи та інновацій, професор і хірург-практик Сергій Земсков, а також дев’ять інших професорів, доцентів і асистентів різних кафедр Університету. Грамотами Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я і Первинної профспілкової організації НМУ нагороджено 25 співробітників НМУ – деканів факультетів, завідувачів кафедр, викладачів (список додається).

Вітаємо науково-педагогічний колектив Університету з почесними відзнаками! Хай вони додають ентузіазму у щоденній професійній діяльності.

 

Пресцентр