Інформація для вступників щодо термінів подачі оригіналів документів

27.07.2021

 

Шановні вступники!

 

Подача оригіналів документів для бюджетної форми навчання на 1 курс спеціальностей: 221 Стоматологія, 222 Медицина, 225 Медична психологія, 228 Педіатрія відбувається в період з 28 липня 2021 року по 02 серпня 2021 року 18 годину.

Подача оригіналів на контрактну форму навчання на 1 курс спеціальностей: 221 Стоматологія, 222 Медицина, 225 Медична психологія, 228 Педіатрія відбувається в період з 10 серпня 2021 року по 17 серпня 18 годину.

Списки вступників, рекомендованих на бюджетну форму навчання на 1 курс будуть оприлюднені 28 липня, виконати вимоги до зарахування на бюджетну форму навчання (подати оригінали і копії документів) ви повинні до 18 години 02 серпня. Наказ про зарахування на бюджетну форму навчання буде оприлюднено на сайті 09 серпня. Виконати вимоги до зарахування на контрактну форму навчання на 1 курс ви маєте з 10 серпня до 18 години 17 серпня.

Рейтингові списки на спеціальності (конкурсні пропозиції), де передбачене навчання тільки за кошти фізичних/юридичних осіб (контракт) будуть оприлюднені 28 липня. Подати оригінали документів і виконати вимоги до зарахування на обрані спеціальності контрактної форми навчання ви зможете до 18 години 17 серпня.

Звертаємо увагу, що підставою для виконання вступником вимог до зарахування є надання вступнику Приймальною комісією рекомендації до зарахування (зі зміною відповідного статусу заяви вступника в ЄДЕБО).

Окремо звертаємо увагу, що заяви вступників, зарахованих на навчання за державним або регіональним замовленням для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти виключаються з конкурсів на інші місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, крім випадків подання вступником окремої заяви під час виконання вимог для зарахування на місця державного або регіонального замовлення, передбачених у пункті 1 розділу X   Умов прийому.

Інформуємо вступників, що під час виконання ними вимог для зарахування на місця державного або регіонального замовлення, що у разі якщо вони бажають прийняти участь у конкурсі на інші місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, їм необхідно зробити відповідне підтвердження у власному електронному кабінеті для кожної заяви, за якою вони бажають прийнять участь у конкурсі на контракт, або написати відповідну заяву у довільній формі у Приймальній комісії з зазначенням відповідних заяв вступника.

Звертаємо увагу, що заяви вступників, які не отримали рекомендацію до зарахування на навчання за державним або регіональним замовленням, або не виконали вимоги до зарахування (не були включені до наказів про зарахування на навчання за державним або регіональним замовленням) скасовуватись не будуть, а вступникам не потрібно здійснювати відповідні підтвердження в електронних кабінетах або подавати додаткові заяви до Приймальних комісій.

 

Бажаємо успіхів при вступі у 2021 році!