ФОНДИ БІБЛІОТЕКИ НМУ ПОПОВНИЛИСЯ ПОДАРОВАНИМИ ПРИМІРНИКАМИ МОНОГРАФІЇ “ГОСТРИЙ ПАНКРЕАТИТ: СУЧАСНІ АСПЕКТИ ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ”

12.05.2022

Колектив бібліотеки висловлює подяку завідувачу кафедри хірургії № 2, професору Ігорю Володимировичу Колосовичу за подаровані примірники монографії:

“Гострий панкреатит: сучасні аспекти діагностики та лікування” / І.В. Колосович, І. В. Ганоль. – Київ: LAT&K, 2022.–286 с., іл.

Монографію присвячено питанням етіології, патогенезу, діагностики та лікування гострого панкреатиту. У роботі особливий акцент зроблено на встановлення нових патогенетичних чинників гострого панкреатиту та визначення критеріїв важкості перебігу даного захворювання. Авторами розроблено нові оригінальні методи діагностики та хірургічного лікування гострого панкреатиту, що дало змогу покращити результати лікування даної категорії хворих.

Монографію призначено для широкого кола медичних спеціалістів. З нею можна ознайомитися та взяти її в користування у відділі наукової медичної літератури (стоматологічний корпус, бібліотека, 1-й поверх, кімната № 4).

 

Бібліотека НМУ