ФАХОВІ ВИПРОБУВАННЯ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «ФАРМАЦІЯ, ПРОМИСЛОВА ФАРМАЦІЯ» ПРОХОДИЛИ АБІТУРІЄНТИ З ДИПЛОМАМИ ПРО ВИЩУ ОСВІТУ І МОЛОДШІ СПЕЦІАЛІСТИ – ВИПУСКНИКИ МЕДИЧНИХ КОЛЕДЖІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНІСТЮ «МЕДИЦИНА»

25.07.2021

25 липня 2021 року у трьох аудиторіях морфологічного корпусу НМУ імені О.О.Богомольця вступні фахові випробування за спеціальністю «Фармація, промислова фармація» проходили абітурієнти, які вже мають диплом про вищу освіту і які напередодні складали іспит з іноземної мови, а також випускники медичних коледжів – молодші спеціалісти, які вирішили до отриманої спеціальності «Медицина» додати вищу фармацевтичну освіту.

Вступників тепло привітав перед початком іспитів заступник голови Приймальної комісії НМУ, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М.Науменко. Він висловив упевненість, що більшість присутніх в аудиторії №1 імені професора П.М.Буйка – люди вже з певним життєвим досвідом, багато хто працює за профілем, успішно склали напередодні іспит з іноземної мови, а отже, пройде й сьогоднішній важливий етап вступу. Олександр Миколайович представив також колег – заступників відповідального секретаря ПК, доцентів І.А.Костюк і В.С.Савчук, членів фахової екзаменаційної комісії професорів І.В.Ніженківську і Ж.М.Полову, доцента Л.В.Коновалову.

Абітурієнтів привітали того дня також відповідальний секретар Приймальної комісії НМУ, доцент М.В.Тарасенко, заступник відповідального секретаря ПК, доцент Ю.Л.Марущенко, декан фармацевтичного факультету, професор Т.Д.Рева та інші.

Фахова вступна сесія триває. Сьогодні екзаменаційні листи отримували абітурієнти, які цього понеділка складатимуть ФВВ за спеціальністю «Медицина».

 

Прес-центр