Фахівці НМУ взяли участь у розробці Крок 3 для лікарів-інтернів

01.01.2024

Фахівці Національного медичного університету імені О. О. Богомольця взяли активну участь у розробленні структури змісту ліцензійного інтегрованого іспиту Крок 3 для лікарів-інтернів спеціальностей «Отоларингологія», «Ортопедія і травматологія», «Інфекційні хвороби», «Неврологія», «Офтальмологія» та «Педіатрія».

У Центрі тестування при Міністерстві охорони здоров’я України висловили подяку фахівцям нашого Університету, високий професіоналізм і фаховість котрих заклали надійну основу для подальшої успішної розбудови окремого фахового іспиту Крок 3 для лікарів-інтернів зазначених спеціальностей. Відтак висловили подяку за активну участь у розробленні структури змісту ліцензійного інтегрованого іспиту зі спеціальностей:

  • «Отоларингологія» – першому проректору з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти НМУ, професору Олександру Науменку, завідувачці кафедри оториноларингології, професорці Юлії Дєєвій, асистенту кафедри Сергію Довгичу;
  • «Ортопедія і травматологія» – завідувачу кафедри травматології та ортопедії, професору Олександру Бур’янову, професорам кафедри Володимиру Кваші і Тарасу Омельченку;
  • «Інфекційні хвороби» – завідувачці кафедри інфекційних хвороб, професорці Ользі Голубовській;
  • «Неврологія» – професорці кафедри неврології Ларисі Соколовій;
  • «Офтальмологія» – доцентці кафедри офтальмології Інні Скрипниченко;
  • «Педіатрія» – завідувачу кафедри офтальмології та оптометрії Інституту післядипломної освіти НМУ, професору Сергію Рикову та доцентці кафедри стоматології Наталії Зелінській.

У Центрі тестування відзначили, що співпраця з фахівцями нашого Університету стане запорукою досягнення подальших цілей у підвищенні якості медичної освіти та матиме своє продовження у майбутніх проєктах.

Пресцентр НМУ