ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ, ЯКИМ НАДАНО ПРАВО НА ОСОБЛИВІ УМОВИ ВСТУПУ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ УСНОЇ СПІВБЕСІДИ

07.08.2022

Шановний вступник!

Національний медичний університет запрошує вступників 2022 року, яким надано право на особливі умови вступу, до участі у індивідуальній усній співбесіді.

 Приймальною комісією Національного медичного університету імені О.О. Богомольця буде проведено індивідуальну усну співбесіду з трьох предметів (українська мова, математика та біологія – для вступу на 1-й курс та з української мови і біології – для вступу на 2-й курс на основі диплому молодшого спеціаліста/фахового молодшого бакалавра).

Враховуючи особливо небезпечну ситуацію з можливими повітряними тривогами, колектив Приймальної комісії НМУ гарантує безпечне та безперебійне проведення співбесіди офлайн (очно), що буде проходити за адресою: місто Київ, проспект Перемоги 34, морфологічний корпус, о 09.00, 09 серпня 2022 року. Якщо ви маєте змогу бути присутнім – ми чекаємо на вас. При собі мати паспорт або ID картку.

Якщо Ви не маєте можливості приїхати особисто на співбесіду, то для дистанційного формату проведення індивідуальної усної співбесіди необхідно:

  1. Безперебійний якісний інтернет.
  2. Пристрій, за допомогою якого Визможете доєднатися до онлайн-випробування (смартфон, ноутбук, персональний комп’ютер).
  3. Наявність камери і мікрофону (проведення співбесіди буде фіксуватися на відео, відповідно до Правил прийому на навчання до НМУ в 2022 році);
  4. встановлення на Вашому пристрої застосунку ZOOM, посилання для завантаження застосунку – https://zoom.us/download;
  5. при собі мати паспорт або ID картку.
  6. ручка чи олівець та декілька чистих аркушів.

 

Будь ласка обов’язково підтвердіть вашу участь у індивідуальній усній співбесіді і повідомте нас про формат (особисто чи дистанційно), в якому ви будете приймати участь у випробуванні.

 

Посилання на підключення до ZOOM конференції та інформація про дату та час проведення випробування буде надано пізніше, після вашого обов’язкового підтвердження участі в співбесіді в дистанційному форматі – (у відповідь на цей лист будь ласка надішліть підтвердження в довільному форматі, в темі електронного листа потрібно написати – підтвердження участі в ІУС).

Інформацію про оцінку (за шкалою 100-200 балів) ви отримаєте відразу після складання співбесіди з кожного предмету.

Результати ІУС будуть оприлюднені на сайті НМУ імені О.О. Богомольця, для Квоти 2 у зашифрованому вигляді, згідно до Правил прийому на навчання у НМУ в 2022 році.

Оприлюднення списків осіб, рекомендованих до зарахування за квотою-2, з повідомленням про отримання чи неотримання ними рекомендації до здобуття вищої освіти за кошти державного або місцевого бюджету відбудеться не пізніше 12:00 17 серпня. (посилання на список рекомендованих – https://nmuofficial.com/vstupna-kampaniya/cpysky-rekomendovanyh-zarahuvannya/

Вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного замовлення до 10:00 20 серпня. Оригінали документів можна подати особисто до Приймальної комісії, або надіслати засобами поштового зв’язку (Укр Пошта, Нова Пошта – кур’єрська доставка на ім’я відповідального секретаря Приймальної комісії, за адресою: місто Київ, проспект Перемоги 34, морфологічний корпус, 226 кабінет), або надіслати в електронному вигляді, з накладанням особистого кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на скановані копії документів на електронну пошту Приймальної комісії pknmu@nmu.ua з відміткою в темі листа: Оригінали документів Квота2). Алгоритм електронної подачі оригіналів документів пільгових категорій вступників з використанням особистого КЕП:

https://drive.google.com/file/d/168up7nDoYzCDNAifFomtbgW34nMGzLOH/view

 

Абітурієнти, рекомендовані до зарахування, повинні обов’язково подати письмову заяву про виключення їх заяв на інші місця державного замовлення.

Зарахування цієї категорії вступників за державним замовленням відбувається не пізніше 15:00 22 серпня. Посилання на списки зарахованих до НМУ – https://nmuofficial.com/vstupna-kampaniya/spysky-zarahovanyh/.

 

Бажаємо успіхів при вступі до НМУ імені О.О. Богомольця у 2022 році.

 

Приймальна комісія