ДО 180-РІЧЧЯ НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ. ВИПУСКНИКИ 1963 РОКУ В СТРОЮ

23.06.2021

Свої спогади та світлини на адресу Прес-центру надіслав доцент, кандидат медичних наук Володимир Вікторович Макареня.

“2021 року Національному медичному університету імені О.О. Богомольця виповнюється 180 років, з яких тридцять останніх – у статусі незалежної України!

 

Час плинний – альма матер вічна!

  

УЛЮБЛЕНІ ПРОФЕСОРИ, ВЧИТЕЛІ І НАСТАВНИКИ

ВИПУСКНИКИ КМІ  1963-2021р.р.

ВЕТЕРАНИ КМІ В СТРОЮ 1963-2021р.р.

Владислав Вікторович Безруков – академік НАМН України, директор Інституту геронтології імені Д.Ф.Чеботарьова НАМН України.

Володимир Анатолійович Міхньов – член-кореспондент НАМН України, Головний вчений секретар НАМН України, професор кафедри патофізіології НМУ імені О.О.Богомольця.

Озар Петрович Мінцер – професор, завідувач кафедри медичної інформатики Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л.Шупіка.

Володимир Вікторович Макареня – доцент, кандидат медичних наук, дружній до студентів, адепт оздоровчої фізкультури.

 

Кожен з нас з великою вдячністю згадує свого Вчителя і Наставника, керуючись максимою: Вчитель! Виховай учня, який про тебе  власним учням розповість! Так народжуються Наукові школи…”.

 

Запрошуємо всіх переглянути свої фотоальбоми, згадати однокурсників, своїх викладачів, улюблених професорів і поділитися своїми спогадами про незабутні й найкращі  студентські роки в НМУ імені О.О. Богомольця, який відзначає цього року свій 180-річний ювілей.

Свої дописи разом із фотографіями надсилайте до Прес-центру, вони стануть своєрідним подарунком і даниною глибокої поваги і вдячності нашому Університету до ювілею. Пам’ятайте, що матеріали повинні бути лаконічними і невеликими за обсягом.

 

Прес-центр