ДЕНЬ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ПРАЦІВНИКА В НМУ

19.09.2022

Щороку у третю суботу вересня в Україні відзначається День фармацевтичного працівника. Цього року свято припало на 17 вересня. Національний медичний університет імені О.О.Богомольця понад два десятиліття готує висококваліфікованих фахівців для фармацевтичної галузі. 400 – 500 випускників факультету щороку отримують дипломи НМУ. Про важливість професії фармацевта для нашої країни свідчить і той факт, що цього року вперше близько 40 студентів будуть навчатися за державним замовленням.

 16 вересня, напередодні професійного свята, у фармацевтичному корпусі відбувся концерт для студентів і викладачів факультету, який організували деканат та актив студентської ради факультету. Попри війну студенти та їхні наставники змогли відзначати професійне свято в дружній університетській родині.

Декан факультету, професор Тетяна Рева привітала майбутніх фармацевтів із професійним святом та побажала успіхів у фаховому зростанні. Учасники заходу переглянули відео, зробили пам’ятні світлини у святковій фотозоні взяли участь у конкурсах.

 

Деканат фармацевтичного факультету