ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ СПІВРОБІТНИКИ НМУ ДОСТАВИЛИ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ

21.03.2022

Наша Alma mater показує високий рівень не лише у підготовці лікарів, наданні висококваліфікованої медичної допомоги, а також є потужним гуманітарним та логістичним хабом.

За допомогою наших друзів та колег з польського міста Хельм, партнерів з компанії «Джител» та ФОП Шейко під керівництвом першого проректора з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, члена-кореспондента НАМН України, професора Олександра Миколайовича Науменка було отримано близько 10,5 тон гуманітарного вантажу.

Незважаючи на перебої з логістикою, співробітники НМУ та волонтери, ризикуючи життям, виїжджають, розвантажують, перевозять, сортують та доставляють гуманітарну допомогу за призначенням.

Цього разу клініки міста отримали не лише медичне приладдя та устаткування, перев’язувальний матеріал, шприци, розхідний матеріал для медичних приладів та багато всього конче потрібного для лікарень, а ще й  дитяче харчування, теплі речі, ковдри, подушки тощо.

Нещодавно ліки, дитяче харчування, засоби гігієни було доставлено до однієї з лікарень Василькова, ще один гуманітарний вантаж направлено до Чернігова, сподіваємося, що він дійде неушкодженим.

Днями очікується чергове надходження гуманітарної допомоги від наших друзів і партнерів з Європи.

 

Прес-центр