Чергові квадракоптери для ЗСУ передала Профспілка працівників охорони здоров’я Києва

12.04.2024

Делегація профспілкового активу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяла участь у п’ятому пленумі Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я. Під час засідання бійцям Окремої третьої штурмової бригади передали від спілчан квадракоптери Mavic 3 Therma.

Чергові квадракоптери Mavic 3 Therma, оснащені приладами нічного бачення, голова Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я Сергій Кубанський передав бійцям легендарної Окремої третьої штурмової бригади. До закупівлі важливих ґаджетів для військових долучилася і Первинна профспілкова організація співробітників нашого Університету на чолі з головою профспілки, професоркою Лілією Яременко.

На пленумі голова Ради прозвітував про роботу організації, зазначив, що попри війну, у профспілці докладали багато зусиль для забезпечення соціального захисту працівників галузі охорони здоров’я, дотримання їх трудових прав і гарантій, належних умов праці, надання організаційної та матеріальної підтримки. Важливим кроком у підтримці наших захисників і захисниць стала співпраця з благодійною організацією «Підтримай Азов» для забезпечення потреб військовослужбовців 3-ї Окремої штурмової бригади ЗСУ. За звітний період на потреби ЗСУ територіальними та первинними організаціями надано допомоги на суму близько 6 млн гривень. Збір коштів триватиме надалі. Сьогодні у лавах Збройних Сил України несуть службу і спілчани організації.

Також учасники заходу обговорили подальші дії із захисту прав та інтересів спілчан в умовах воєнного стану. Окрім того, у межах засідання голову студентської профспілки НМУ імені О.О. Богомольця Ярославу Ґвазкову введено до складу Ради Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я.

Нагадаємо, з початку цього року колектив НМУ імені О.О. Богомольця через профком співробітників передав військовослужбовцям 2 потужні DJI Mavic 3 Thermal – один вже став незамінним помічником для військових розвідників, які виконують особливо важливі завдання у зоні бойових дій, другий отримала 18-та Слов’янська бригада Національної гвардії України.

Пресцентр НМУ за інформацією профспілки співробітників НМУ