Бакалаври спеціальності «Терапія та реабілітація» складали ОСКІ-1

14.06.2024

У Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця відбулася випускна атестація студентів 4 курсу факультету підготовки лікарів для ЗСУ, вихованців кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини зі спеціальності 227 «Терапія та реабілітація». На дев’яти станціях 35 бакалаврів демонстрували практичні навички  для реабілітації пацієнтів із  хворобами систем кровообігу, дихання, нервової системи, з хворобами та травмами кістково-м’язової системи.

Студенти виконували завдання на стандартних пацієнтах в умовах максимально наближених до реальних клінічних ситуацій. В атестації випускників взяли участь проректор з науково-педагогічної  та навчальної роботи, професор Олег Власенко,  начальниця відділу навчально-методичної роботи, ліцензування та акредитації, доцентка Інна Кучеренко, деканка факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України, професорка Наталія Козак, завідувачка кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини, професорка Олена Дорофєєва. Вони відзначили високий рівень організації проведення іспиту та відмінну фахову підготовку студентів. Екзаменували студентів провідні спеціалісти профільної кафедри, серед яких  доценти Василь Коршак, Оксана Глиняна, Ксенія Яримбаш, Марія Овдій.

Під час іспиту визначилися найсумлінніші студенти, які протягом 4 років старанно навчалися і прагнули оволодіти всіма компетентностями спеціальності «Фізична терапія», а під час іспитів впевнено виконували завдання та блискуче демонстрували практичні навички. Максимальні бали на усіх станціях отримали студенти Марта Федчина, Владислав Шаган, Юлія Ізотова та Вікторія Доротюк.

Завідувачка кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини Олена Дорофєєва зазначила, що цього року випускники отримають дипломи асистентів фізичного терапевта, а після випуску продовжать навчання у магістратурі нашого Університету для отримання кваліфікації фізичний терапевт.

Пресцентр НМУ