АТЕСТАЦІЯ ВИПУСКНИКІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ – ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП

14.02.2020

 

Заключним акордом у випускників фармацевтичного факультету заочної форми навчання став іспит з клінічної фармації, який пройшов 14 лютого 2020 року. Майже 500 здобувачів вищої освіти успішно фінішували і пройшли всі 5 етапів екзаменаційної сесії.

Господарями атестації сьогодні були викладачі кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації, яку очолює професор М.В. Хайтович. Микола Валентинович є головою екзаменаційної комісії, тому він відчував подвійну відповідальність і за організацію атестації здобувачів вищої освіти, і за результати складання випускниками іспиту.

Протягом року студенти вивчали дисципліну на кількох клінічних базах Університету. Безпосередньо в лікарнях міста Києва студенти вивчали дію лікарських засобів на організм людини, здійснювали фармацевтичну опіку пацієнтів згідно міжнародних та вітчизняних протоколів.

А нині майбутні провізори звітують про набуті знання та практичні навички. Незабаром вони стануть дипломованими спеціалістами фармацевтичної галузі, а знання та досвід стануть їм у нагоді в практичній діяльності.

 

Редакція газети «Медичні кадри»