Армрестлери НМУ здобули медалі Чемпіонату ХІХ літньої Універсіади

29.04.2024

27 квітня у спортивному центрі Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій відбувся Чемпіонат ХІХ літньої Універсіади м. Києва з армрестлінгу. У змаганнях взяли участь близько 100 учасників і учасниць з 12 закладів вищої освіти м. Києва. Спортсмени Національного медичного університету імені О.О. Богомольця здобули золоту, срібну та бронзові медалі.

В особистому заліку рахунок відкрила першокурсниця факультету підготовки лікарів для ЗСУ Анна Протазова, яка виборола золоту медаль і стала чемпіонкою ХІХ Універсіади м.Києва у ваговій категорії до 65 кг у боротьбі лівою рукою. Також в особистому заліку спортсменка здобула срібло у боротьбі на праву руку. Бронзові медалі у своїх вагових категоріях вибороли студентка 3 курсу факультету підготовки лікарів для ЗСУ Дарина Жила, студент 3 курсу медичного факультету №1 Костянтин Балика та студент 6 курсу медичного факультету №2 Денис Чурута. У результаті у загальнокомандній боротьбі спортсмени НМУ імені О.О. Богомольця посіли почесне четверте місце.

Переможцями ХІХ столичної Універсіади з армрестлінгу у командному заліку стали студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, на другій сходинці п’єдесталу команда Київського національного університету будівництва і архітектури, третє місце виборола команда Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій.

Вітаємо команду армрестлерів нашого Університету з достойним результатом, зичимо нових спортивних досягнень та перемог!

За інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я