АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК ПРАЦІВНИКІВ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ НМУ НА УЗБЕРЕЖЖІ ЧОРНОГО МОРЯ

25.08.2021

Напередодні ювілейних урочистостей 30-річчя Незалежності України Приймальна комісія НМУ відзвітувала про успішне завершення вступної кампанії 2021. Попереду чотири дні вихідних і керівництво Університету за підтримки профспілки співробітників НМУ запропонувало працівникам Приймальної комісії провести вихідні дні на узбережжі Чорного моря.

Понад 20 осіб зголосилися скористатися прекрасною можливістю оздоровитися в одному із чудових куточків Одещини в с.Курортне. Тут знаходиться легендарний оздоровчий комплекс Державний заклад «Спеціалізований (спеціальний) санаторій «Приморський» Міністерства охорони здоров’я України», яким вже понад два роки опікується в минулому заступник декана медико-психологічного факультету НМУ, кандидат медичних наук, доцент Богдан Божук. Поїздка стала можливою ще й тому, що нещодавно було підписано договір про співпрацю між керівником Санаторію та університетськими профспілками. Своїми підписами генеральний директор оздоровчого закладу, доцент Б.С. Божук та голова профкому співробітників НМУ, доктор медичних наук,  професор Л.М.Яременко скріпили договір про співпрацю на тривалу перспективу.

Уже перша хвиля наших відпочивальників оздоровилася цього літа. І ось найчисельніший загін співробітників Університету прибув автобусом у Курортне. Богдан Степанович особисто зустрічав киян, заздалегідь потурбувавшись про бронювання найкращих апартаментів. Чисельну групу відпочивальників очолив відповідальний секретар Приймальної комісії, доцент М.В. Тарасенко. Допомагали організовувати дозвілля його “бойові” помічники і заступники, доценти – Ю.Л. Марущенко, І.А.Костюк, В.В. Мороз.

Протягом кількох днів тривав активний відпочинок, родзинкою якого було купання у надзвичайно чистому і теплому морі, катання на водному мотоциклі, катамарані, і особливо захоплюючою була колективна поїздка верхи на «акулі». До послуг київських відпочивальників були кафе з морськими делікатесами та смаколиками.

Оздоровча поїздка яскраво продемонструвала, що наші співробітники уміють не лише напружено працювати, показувати командний успішний результат, а й дружно, цікаво та змістовно відпочивати, щоб набратися сил та енергії для нових трудових звершень.

 

Газета «Медичні кадри»