ВИЇЗНІ ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ПРОЙШЛИ НА БАЗАХ КРИВОРІЗЬКОГО ТА КРЕМЕНЧУЦЬКОГО МЕДИЧНИХ КОЛЕДЖІВ

05.03.2020

За ініціативою співробітників фармацевтичного факультету студент І-го курсу Анатолій Іщенко провів виїзний День відкритих дверей факультету на базі Криворізького, а студентка 1-го курсу Марина Кодатко – на базі Кременчуцького медичного коледжу.

Представники НМУ ознайомили випускників із правилами прийому до фармацевтичного факультету (заочна форма навчання)  Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у 2020 році, а саме: розповіли про фахові вступні випробування, порядок та строки прийому заяв і документів. Особливу увагу доповідачі приділили організації навчального процесу, студентському самоврядуванню та можливості участі в наукових конференціях та освітніх заходах.

Аудиторії обох коледжів були заповнені випускниками, які отримали відповіді на поставлені запитання та виявили бажання вступати до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у 2020 році.

 

                             Прес-центр за матеріалами деканату фармацевтичного факультету