31 липня відбудеться друга черга рейтингового розподілу в інтернатуру за держзамовленням

22.07.2024

31 липня в Інституті післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбудеться друга хвиля рейтингового розподілу на залишкові місця в інтернатуру за державним замовленням. Майбутні лікарі проходитимуть навчання на профільних кафедрах та у закладах охорони здоров’я Києва, Київської, Черкаської та Чернігівської областей. Запрошуються випускники, які ще не обрали собі місце для післядипломного навчання.

Так, майбутнім інтернам для навчання за спеціальностями «Акушерство та гінекологія», «Анестезіологія та інтенсивна терапія», «Епідеміологія», «Лабораторна діагностика, вірусологія, мікробіологія», «Медицина невідкладних станів», «Педіатрія», «Фізична та реабілітаційна медицина», «Внутрішні хвороби», «Загальна практика – сімейна медицина» та «Неврологія» пропонуються місця у низці закладів охорони здоров’я Києва, Київської, Черкаської та Чернігівської областей.

Список місць для проходження інтернатури за державним замовленням

Відповідно до свого рейтингу випускники, які не обрали місце проходження інтернатури, можуть обрати його з наданого списку. Для цього необхідно обрати декілька пріоритетних пропозицій, запам`ятати їх номери та занотувати назву закладу охорони здоров`я.

Розподіл місць відбудеться онлайн на Zoom-платформі:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85317683239

Meeting ID: 853 1768 3239

Passcode: u5UyCv

Початок об 11.00.

Також нагадаємо, в Інституті післядипломної освіти НМУ імені О.О. Богомольця триває онлайн-прийом документів і зарахування на підготовку в інтернатурі за бюджетною та контрактною формами навчання. Прийом документів відбувається дистанційно в електронній формі. Обирають майбутні інтерни спеціальність з 23 можливих й опановуватимуть фахові компетенції за наставництва висококваліфікованих педагогів на потужних клінічних базах нашого Університету.

За інформацією Інституту післядипломної освіти