30 червня відбулася Конференція трудового колективу

30.06.2023

Конференція трудового колективу Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувалася у дистанційному форматі. До заходу приєдналося понад 340 делегатів. За результатами засідання, зокрема, внесено зміни та доповнення до Статуту Університету, Положення щодо проведення конкурсного відбору заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, «Кваліфікаційних вимог до посад науково-педагогічних працівників, які заміщаються на конкурсній основі».

Конференцію вступною промовою відкрила голова профкому співробітників НМУ, професорка Лілія Яременко. Своєю чергою ректор НМУ, професор Юрій Кучин привітав присутніх делегатів із плідним завершенням навчального року та зауважив на необхідності узгодження рішень та дій, відповідно до вимог сьогодення.

Головуючим обрано проректора з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професора Олександра Канюру. До складу мандатної комісії, під головуванням заступниці начальника навчального відділу, доцентки Інни Кучеренко, увійшли в.о. начальника планового відділу Оксана Глотова та головна бухгалтерка Оксана Росохацька, а ведення протоколу засідання було покладено на вченого секретаря Університету, доцента Романа Паливоду.

Після доповідей проректора з наукової роботи та інновацій, професора Сергія Земскова стосовно змін до Статуту нашого Університету і проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи, професора Олега Власенка щодо необхідності збільшення педагогічного навантаження, Конференція трудового колективу НМУ постановила внести зміни до статуту НМУ, «Кваліфікаційних вимог до посад науково-педагогічних працівників, які заміщаються на конкурсній основі», «Положення про проведення конкурсного відбору при заміщенні вакантних посад науково-педагогічних працівників у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця» та зміни кількості допустимих годин педагогічного навантаження співробітників кафедри на 2023/2024 навчальний рік.

Пресцентр НМУ