ЗВІТНА ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ ПРОФКОМУ НМУ

21.06.2016

16 червня 2016 року в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася підсумкова зустріч студентів-членів Профкому НМУ.

На заході побувала ректор університету, професор Катерина Амосова.

Під час зборів зі звітними доповідями виступили представники робочих комісій та відділів, які входять до складу Профкому.

За словами голови Профкому НМУ Власія Пилипка кожен член студентської організації зробив значний внесок у її розвиток. «Ніхто не залишався байдужим і всі працювали на результат – позитивний імідж студентів та університету».

Про діяльність комісії соціального і правового захисту розповів заступник голови Профкому Михайло Барський. «Активісти вели облік пільгових категорій студентів, вносили дані в АСУ (автоматизовану систему управління), а протягом року 114 тисяч гривень матеріальної допомоги отримали ті, хто її потребував”, – зазначив він. Позитивно оцінили роботу щодо замовлень проїзних для студентів. За 2015-2016 навчальний рік майже кожен другий студент замовив пільговий квиток для проїзду у громадському транспорті – загальна кількість проїзних 45 707, а економія склала близько 4,5 млн грн.

Про зміни, які відбулися в гуртожитках університету розповіла Христина Копцюх, яка представляла житлово-побутову комісію профкому. В гуртожитках №7 та №7а встановлено нову побутову техніку – пральні машинки. Також команда активістів комісії брала участь у поселенні студентів першого курсу та у формуванні списків рекомендованих для поселення на наступний рік.
Щодо культурно-масової діяльності, про її результати розповів заступник голови Профкому Віталій Мельничук. Протягом року члени профкому організували «Poetry.Music.Night», літературний клуб «Бамбук», ярмарок «Фабрика святого Миколая» та «Другий благодійний бал» під час якого студентам вдалося зібрати понад 26 тис. грн. Ці кошти будуть передані у військовий шпиталь ветеранів ВВВ, учасників бойових дій та АТО.

Досягненням спортивної комісії Профкому стало створення Спортивного клубу НМУ та матеріальне забезпечення спортивного залу, за яке студенти вдячні адміністрації Університету.

Про діяльність оздоровчої комісії розповів її голова Віталій Денисюк. Члени комісії займаються підготовкою території табору «МЕДИК» до початку літнього сезону, організовуючи суботнє прибирання.

За проведену роботу та активну діяльність Профкому студентам подякувала ректор НМУ імені О.О. Богомольця, професор Катерина Амосова. Спільно з головою Профкому НМУ Катерина Амосова нагородила грамотами та подяками усіх, хто брав активну участь в організації «Другого благодійного балу НМУ», «Медик Спортфест», а також шестикурсників, які зробили вагомий внесок у розвиток студентської організації.

Прес-центр