ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ УНІВЕРСИТЕТУ ХАНЯНГ (ПІВДЕННА КОРЕЯ)

12.09.2017

11 вересня 2017 року в адміністративному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася зустріч ректора Університету, професора Катерини Амосової та проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи, професора Олесі Линовицької з віце-президентом з медичних питань, директором Медичного центру університету Ханянг, професором Кійонг-Хун Кімом та завідувачем кафедри екстреної медицини Медичного коледжу Університету Ханянг, професором Лімом Тай Ху.

Сьогодні Медичний центр Університету Ханянг входить до переліку найбільших медичних центрів Азії і протягом багатьох років займає передові позиції серед закладів такого типу. Університетська клініка надає не лише медичні послуги, а й займається науково-дослідною роботою. Багато інноваційних розробок фахівці Медичного центру здійснюють спільно з університетськими клініками багатьох держав світу. Така співпраця з університетами відбувається за багатьма векторами.

Під час зустрічі ректор, професор Катерина Амосова обговорила з представниками Університету Ханянг можливі форми співпраці. Вона також розповіла про особливості медичної післядипломної освіти в університеті за спеціальністю «кардіологія». Майбутня співпраця полягатиме у спільних науково-дослідних роботах за напрямками «кардіологія» та «ревматологія»; впровадженні інноваційних технологій, які використовуються в Університеті Ханянг в освітній процес НМУ (інтерактивні методи в навчанні). Сторони обговорили і можливі академічні обміни для студентів, інтернів, клінічних ординаторів, а також стажування викладачів та проведення воркшопів. Щодо спільних наукових досліджень, то цікавими для обох сторін можуть стати і дослідження за тематикою: епідеміологія серцево-судинних захворювань, ревматологія, реаніматологія та інтенсивна терапія і стоматологія. Представники Університету Ханянг підтримали пропозиції ректора НМУ. Окрім того, сторони погодилися щодо перспективи співробітництва у сфері патоморфології та онкології.

Прес-центр