ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ НМУ З ЛІКАРЕМ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ASAP RESCUE

13.11.2019

7 листопада 2019 року відбулася зустріч студентів з випускницею медичного факультету №3 НМУ імені О.О. Богомольця, лікарем волонтерської організації ASAP RESCUE – Анною Яковенко, яка поділилася досвідом надання медичної допомоги в умовах бойових дій на території проведення Операції Об’єднаних Сил (ООС).

У ході зустрічі студенти медичного факультету №3 та факультету підготовки лікарів для Збройних сил України виявили неабиякий інтерес до теми зустрічі, ставили багато запитань, просили розповісти про найцікавіші випадки під час роботи.

Анна закликала студентів свідомо ставитися до навчання, мотивувала до глибокого вивчення фундаментальних дисциплін. «Під час роботи немає часу для пошуку інформації в Google, є лише ти і пацієнт та ліміт часу», – наголосила вона.

Декан медичного факультету №3, професор Оксана Валентинівна Виговська у свою чергу розповіла про особливості роботи з учасниками ООС та членами їх сімей, спираючись на власний досвід.

Після зустрічі Анна відвідала тренінг по підготовці до ОСКІ-1 для студентів 3-го курсу, який традиційно проводиться кожної п’ятниці та провела майстер-клас з накладання швів.

 

Деканат, студентська рада медичного факультету №3